Takeaway

Takeawaymeny

 

På grunn av økte innkjøpspriser har vi 1. januar justert enkelte priser.


Forretter

 

1. Thai vårruller, 3 stk., 98 kr

Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.

Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soyasaus, melk og peanøtter.


Vegetarvårruller, 3 stk.

Stekt gulrot, kål, hvitløk og glassnudler, purreløk og tørket shiitake- sopp. Serveres med hjemmelaget

sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soyasaus, melk og peanøtter.

 

2. Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 110 kr

Marinert kylling med sataykrydder og hvitløk. Serveres

med peanøttsaus.

Allergener:  fisk og peanøtter.


2A. Chicken Hot tempura, 2 stk. (medium), 110 kr

Marinert kylling fritert med brødsmuler. Servert med sweet chillisaus og salat.

Allergener: Hvete.

 

3. Scampi tempura, 3 stk., 98 kr

Scampi fritert med brødsmuler. Serveres med sweet chilisaus.

Allergener: Hvete og skalldyr.

 

 

Supper

 

4. Tom Kha Gai (mild), 159 kr

Kokosmelksuppe med kylling, sitrongress, sitronblader, løk,

tomat, thai persille, koriander, tamarind og champignon.

Allergener: Ingen.

 

5. Tom Yum Ghung (medium +), 169 kr

Kokosmelksuppe med scampi, sitrongress, sitronblader, løk,

tomat, thai persille, koriander, tamarind, champignon og

chilipaste.

Allergener: Skalldyr og fisk. 

 

 

Hovedretter

 

6. Stekt ris, kylling 170/180 kr

Stekt ris med kylling eller biff, egg, løk, gulrot og vårløk.

Allergener: Soyasaus og egg.

 

7. Thai grønn karri (sterk), 195/205 kr

Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,

bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader,

hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med jasminris.

Allergener: Skalldyr og fisk.

 

8. Thai Paneng karri (medium), 195 kr

Kylling eller svin med Paneng karri, kokosmelk, erter,

chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum.

Serveres med jasminris.

Allergener: Skalldyr og fisk.

 

9. Thai pepperbiff, 195 kr

Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd,

chili, vårløk og brokkoli. Serveres med jasminris.

Allergener: Soyasaus.

 

10. Svin i sursøt ananassaus, 189 kr

Fritert svin med gulrot, løk, paprika og vårløk.

Serveres med jasminris.

Allergener: Hvete (Kan lages glutenfri hvis kjøttet ikke friteres).

 

11. Sprø kylling i chili-hvitløkssaus (medium), 195 kr

Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk,

gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. Serveres med jasminris

Allergener: Hvete, soyasaus, fisk og cashewnøtter.

 

12. Pad Gaprow (medium +), 185/215 kr

Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd,

hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og

thai hot basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Soyasaus og skalldyr hvis scampi.

 

13. Ghung Prew Wan, 215 kr

Stekt scampi med løk, gulrot, paprika, vårløk og tomat i sursøt ananassaus. Serveres med jasminris.           

Allergener: Skalldyr.     

 

14. Moo Pad Si Ew, 180 kr

Stekte risnudler i søt soyasaus med svinekjøtt, egg, gulrot,

spisskål og brokkoli.

Allergener: Soyasaus og egg.

 

15. Pad Kee Mao (medium), 180/210 kr

Stekte eggnudler med kylling eller scampi, chili, champignon,

hvitløk, løk, paprika, aspargesbønner og thai hot basilikum.

Allergener: Hvete og soyasaus og skalldyr hvis scampi.


16. Gaeng Kari (medium), 185/195 kr

Kylling, tofu eller biff med kari-paste, rødløk, hvitløk, kokosmelk,

mais, løk, paprika og gulrot. Serveres med jasminris.

Allergener: Ingen.


17. Le Thai Chilisaus, 180/190 kr

Stekt kylling, tofu eller biff med løk, chili, rødløk, gulrot, 

paprika, mais, vårløk, sorte bønner. Serveres med jasminris.

Allergener: Soyasaus.


18. Kylling i sataysaus, 199 kr                                                     

Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med jasminris.

Allergener: fisk og peanøtter.


19. Le Thai Pad Cha’ (sterk)        205/239                                            

Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med jasminris.

Allergener: Fiske, skalldyr, bløtdyr og soyasaus.

 

20. Le Thai Pad Thai (mild)          180/210                                              

Stekte risnudler med kylling eller scampi, tofu, egg, bønnespirer og kinesisk purre i LeThai Pad Thai-saus, bestående av hvitløk, rødløk, chili, fiskesaus og tamarind. Serveres med peanøtter.

Allergener: fisk, peanøtter og egg.



21. Kao Pad Gaprow (sterk), 199

Stekt ris med biff og bacon med løk, paprika, chili, hvitløk,

choisam og thai hot basilikum.

Allergener: Soyasaus.

 

22. Gai Pad Prik Khing (medium+), 189

Stekt kylling med løk, paprika, limeblader og ingefær med hjemmelaget Prik keang-paste, bestående av hvitløk, sjalottløk,

fisk, chili, sitrongress og galangal. Serveres med jasminris.

Allergener: Fisk og skalldyr.


23. Le Thaispecial (mild +)195 kr

Fritert kylling i hjemmelaget chillipaste med løk,paprika,gulrot og vårløk. Serveres med jasminris.

Allergener: fisk og peanøtter.


Barnemeny

 

101. Stekt ris, 119 kr

Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.

Allergener: Soyasaus og egg.

 

102. Tempura kylling, 119 kr

Kylling fritert med brødsmuler.

Serveres med ris og sweet chilisaus eller soyasaus.

Allergener: Hvete og soyasaus.

 

103. Stekte eggnudler, 108 kr

Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.

Allergener: Hvete,soyasaus og egg.    


104. Le Thai chicken Nugget, 145 kr

Stekte hjemmelaget kylling nuggget med pommes frittes. Serveres med ketchup.

Allergener: Ingen

 


                          Alle retter kan lages som vegetarretter!