Catering



Mimimum  15 personer

 

Catering S                                                                    270 kr per person:


1. Thai vårruller, svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soyasaus, melk og peanøtter.

2. Thai Paneng karri (medium )Kylling med Paneng karri, kokosmelk, erter, chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum.

Allergener: Skalldyr og fisk

3. Thai pepperbiff ,Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli.

Allergener: Soyasaus.

 

Catering M                                                                   375 kr per person:


1. Thai vårruller, svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soyasaus, melk og peanøtter.

2. Satay kyllingspyd, Marinert kylling med sataykrydder og hvitløk. Serveres med peanøttsaus.

Allergener: Fisk og peanøtter.

3. Sprø kylling (medium), Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter.

Allergener: Hvete, soyasaus, fisk og cashewnøtter.

4. Thai pepperbiff ,Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli.

Allergener: Soyasaus.

5. Thai Paneng karri (medium )Kylling med Paneng karri, kokosmelk, erter, chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum.

Allergener: Skalldyr og fisk. 

 

Catering L                                                                    395 kr per person:


1. Thai vårruller, svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soyasaus, melk og peanøtter.

2. Satay kyllingspyd, Marinert kylling med sataykrydder og hvitløk. Serveres med peanøttsaus.

Allergener: Fisk og peanøtter.

3. Tempura kyllingspyd , Marinert kylling fritert med brødsmuler. Servert med sweet chillisaus.

Allergener: Hvete og soyasaus.

4. Fritert kyllingvinnger&klubber i sweet chili saus.

Allergener: Hvete og soya.

5. Sprø kylling (medium), Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter.

Allergener: Hvete, soyasaus, fisk og cashewnøtter.

6. Thai pepperbiff ,Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli.

Allergener: Soyasaus.

 

Catering XL                                                                 495 kr per person:


1. Thai vårruller, svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soyasaus, melk og peanøtter.

2. Satay kyllingspyd, Marinert kylling med sataykrydder og hvitløk. Serveres med peanøttsaus.

Allergener: Fisk og peanøtter.

3. Sprø kylling (medium), Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter.

Allergener: Hvete, soyasaus, fisk og cashewnøtter.

4. Thai pepperbiff ,Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli.

Allergener: Soyasaus.

5. Thai Paneng karri(medium )Kylling med Paneng karri, kokosmelk, erter, chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum.

Allergener: Skalldyr og fisk

6. PrikPlow Moogrob (medium),Stekt sprø ribbe med chilipaste (med hvitløk og sjalottløk), løk, blomkål og squash.

Allergener: Hvete, fisk, soyasaus og peanøtter 


 *Catering  severes med jasminris.*

 

Vi kan også tilby buffet i restauranten fra kr 495,- per person. Minimum 15 personer. Ta kontakt for å forhøre deg om mulighetene.